SUSITIKIMAS SU J. NAINIU - JOVANI

         Kovo 1 dieną gausus Kauno rajono mokyklų mokinių tarybų narių būrys sugužėjo į Garliavos meno mokyklą, kurioje vyko susitikimas su Lietuvos TV bei radijo laidų vedėju, muzikos prodiuseriu Jonu Nainiu – Jovani. Jonas su moksleiviais dalinosi savo mokykline patirtimi, papasakojo apie studijų tarpsnį, kaip jų metu mokėsi viešo kalbėjimo meno ir kaip jam pavyko pasiekti visa tai, ką jis veikia dabar. Susitikimui einant į pabaigą, šis žymus žmogus, paklaustas apie savo vertybes, pasidalino kiekvienam mokiniui išgirsti verta mintimi, kad viena svarbiausių vertybių yra pomėgiai - darymas to, kas tau patinka.

          Žinoma, negalima nepaminėti, kad kone labiausiai klausytojų auditoriją pradžiugino į susitikimą su Jovani kartu atvykęs ir jo šuo Bruno, kuris noriai mėgavosi dėmesiu ir prie kiekvieno pribėgo susipažinti. Juk tai šuo, kuris turi ,,Instagram’’ paskyrą! Jonas net nufilmavo trumpą vaizdelį, kuriame dalyvavo visi susirinkę, ir, be abejonės, pagrindinį vaidmenį atliko Bruno - vaizdeliu netrukus bus pasidalinta minėtame socialiniame tinkle. Laikas praėjo šauniai.

          Dėkojame Kauno rajono savivaldybės administracijos Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistei Miglei Trainienei už galimybę išgirsti šio žymaus žmogaus sėkmės istoriją ir įgyti įkvėpimo!

MT ir jų kuratorė G. Pūrė

 

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija