RENGINYS „UŽSIKRAUK KARJERAI!“

          Spalio 10 dieną Socialinių mokslų kolegijoje vyko tarptautinės edukacinės programos „Youth empowered“ metinis renginys „Užsikrauk karjerai!“. Jame dalyvavo gimnazijos II ir III klasių mokiniai bei ugdymo karjerai specialistė Kolomba Bulotienė.  

          Renginio metu kalbėta apie iliuzijas žengiant pirmuosius savo karjeros žingsnius, asmenines vertybes ir aistrą renkantis ateities profesiją, aptarta, kaip dirbtinio intelekto įrankius galima panaudoti šiandieninėje darbo rinkoje. Po pranešimų ir diskusijų moksleivių laukė praktinės sesijos, kurių metu moksleiviai aiškinosi asmenines stiprybes, kūrė asmeninį „branding’ą“, LEGO technikos pagalba ieškojo savo potencialo.  

          „Užsikrauk karjerai“ – tęstinis tarptautinės „Youth Empowered” programos renginys. „Youth Empowered“ yra edukacinė programa, skirta mažinti jaunimo nedarbą. Programą inicijavo bendrovė Coca-Cola HBC. Lietuvoje ją įgyvendina ekonominio švietimo ir verslumo ugdymo organizacija „Lietuvos Junior Achievement“. Programa jau penkerius metus vykdoma 28-ose šalyse, taip pat ir Austrijoje, Italijoje, Šveicarijoje, Rusijoje, Lenkijoje, Ukrainoje, Graikijoje ir Baltijos šalyse. „Youth Empowered” renginiuose per šį laiką jau sudalyvavo daugiau nei 130 000 jaunuolių. 

          Turiningai ir įdomiai praleidome laiką.

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija