VEIKSMO SAVAITĖ ,,BŪKIME DRAUGE‘‘

          Gegužės 2 – 6 d. gimnazijoje vyko MT organizuojama veiksmo savaitė ,,Būkime drauge‘‘. Jos veiklos buvo pagrįstos draugyste, bendravimu ir tolerancija.

          Pirmadienis – JUDESIO diena. Po 3 pamokų visi – mažesni ir didesni gimnazijos moksleiviai rinkosi mokyklos kieme į judriąją pertrauką ,,Šok su manim‘‘. Po šokių, visi grįžo į pamokas su geresne nuotaika. 

          Antradienis – EMOCIJOS diena. Ilgosios pertraukos metu vyko MT inicijuota piešimo ant asfalto akcija ,,Piešiu emocijas‘‘. Gimnazijos mokiniai savo emocijas išreiškė spalvingiausiais ir gražiausiais piešiniais ant pagrindinio tako prie mokyklos.  

          Trečiadienis – KINO ,,NE PATYČIOMS‘‘ diena. 1-8 ir I – IV kl. moksleiviai žiūrėjo filmus Aktų salėje ir aptarė juos  su mokyklos psichologe Gintaute.  Buvo kalbėta apie tolerancijos svarbą, patyčių pasekmes bei jų prevenciją. 

         Ketvirtadienis – SVEČIŲ diena. 13 val. gimnazijos mokiniai ir mokytojai dalyvavo  susitikime su dainininke, šokių projekto ,,Šok su žvaigžde‘‘ nugalėtoja Kristina Radžiukynaite – KaYra. Ji kalbėjo apie patyčias, pasidalino sava patirtimi, o susitikimo pabaigoje mokiniai turėjo galimybę su viešnia pasikalbėti individualiai. Dėkojame gimnazijos psichologei Gintautei už suorganizuotą susitikimą. 

          Penktadienis – REFLEKSIJOS diena. Per klasės valandėlę, moksleiviai su savo klasės vadovais aptarė šios veiksmo savaitės veiklas, pasidalino įspūdžiais ir dar kartą kalbėjo apie toleranciją bei patyčių prevenciją. 

        Patyčias sustabdyti galima tik bendromis jėgoms. Kalbėkite apie tai, nedelskite ir apie tai   praneškite gimnazijos vyresniesiems mokiniams, mokytojams ar kitiems asmenims.   BŪKIME DRAUGIŠKI IR SAUGŪS!

 

MT narė Gabija Girlevičiūtė

 

 

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija