LIETUVOS GP KORDINIŲ AUTOMODELIŲ VARŽYBOS VILNIUJE

 

Paskutinę vasaros dieną 8 gimnazistai Emilis, Eimantas, Edvinas, Aurimas, Danielius, Modestas, Evaldas ir  Rytis išvyko į Vilnių Lietuvos GP kordinių automodelių varžybas. Be mūsų komandos tradiciškai atvyko svečiai iš Latvijos Rygos miesto bei iš Estijos Talino miesto "Master" klubo jaunieji sportininkai. Šiose varžybose dalyvavo ir automodelių sporto meistrai šiai sporto šakai pašventę ne vienus metus, o tai puiki patirtis jauniesiems sportininkams. Pirmojoje modelių išsukėjų rungtyje gerai pasirodė Aurimas Žandaravičius laimėjęs III-ąją vietą. E-1 klasėje IV-ąją vietą laimėjo Eimantas Meiliūnas. E-2 klasėje II-ąją vietą – Edvinas Leskauskas su asmeniniu 167,945 km/h greičio rekordu, III-ąją vietą - Aurimas Žandaravičius.  Sėkmingi startai buvo E-2,11 Junior klasėje. Čia Edvinas Leskauskas  užėmė  I-ąją vietą,  o Danielius Petrauskas – II-ąją vietą. Sėkmingi startai ir įtempta kova vyko E-3B Junior klasėje. Čia nugalėtojas paaiškėjo tik trečiame finaliniame važiavime, kuriame Edvinas aplenkė iki tol pirmavusį Danielių. Taigi I ir II vietos pas čekiškiečius ir dar asmeniniai rekordai šioje klasėje 206,600km/h ir 202,554 km/h. Savo asmeninį rekordą161,316 km/h  E-3B Junior klasėje pasiekė ir Rytis  Rimkus  .
           Sėkmingi startai ir Ralli modelių klasėje. Čia II-ąją vietą laimėjo Aurimas Žandaravičius. Labai gerą rezultatą Ralli klasėje rodė Eimantas Meilūnas, deja dėl modelio gedimo nebaigė bandymo ir iš varžybų klasėje pasitraukė.
           Taigi, tai buvo paskutinės sezono varžybos su tikrai gerais rezultatais, keturiais asmeniniais rekordais ir gausiu kraičiu medalių.

Būrelio vadovas R. Kochanauskas

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija